Elmia Subcontractor

Cabinova Electronics ställer i vanlig ordning ut på Subcontractor den 13-16 november. Är ni en befintlig kund till oss, titta förbi på en kopp kaffe! Är ni inte kund men använder er av elektronik eller plastdetaljer, kom in till oss så berättar vi gärna om vad vi kan erbjuda er!

Read More »

2018-04-17 FkBo

Cabinova ställer som vanligt ut på FkBo som går av stapeln den 18-19 april i Göteborg. Vi ser fram mot att träffa besökare och prata spisvakter.

Read More »

Cabinova Electronics investerar i en ny Pick&Place maskin från Mycronic

För att möta ökad efterfrågan från våra kunder så har vi investerat i en Mycronic My200 DX14. Förutom att maskinen dubblar vår kapacitet så är den också ett tecken på vår långsiktighet. Vi fortsätter enligt plan med att hela tiden uppdatera vår maskinpark för att kunna erbjuda kostnadseffektiva produktionslösningar. Maskinen är nu installerad och i drift.

Read More »

Cabinova Electronics söker personal

Är du drivande och gillar att arbeta i grupp? Hos oss får du chansen att utveckla dina kunskaper inom elektronikproduktion. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av allt från att löda komponenter till att montera ihop färdiga produkter. Du måste vara noggrann och kundorienterad då kvalitet och kunden alltid står i centrum. Är du redo för […]

Read More »

FKBo utbildningsdagar 2016

Cabinova deltog för första gången någonsin på mässan som är en del av FKBo:s utbildningsdagar. Vi hann med många spännande diskussioner runt spisvakter. Vi vill tacka alla mässbesökare för visat intresse!

Read More »