Elektronik

Elektronikproduktion

Cabinova har lång erfarenhet av elektronikkonstruktion och produktion. Därför vet vi vad som krävs för att ta fram så kvalitativa produkter som möjligt.

Mer om elektronik

Fromsprutning

Formsprutning

Vi formsprutar plastdetaljer i sju maskiner på 20 till 150 ton
vilket gör att vi klarar skottvikter från 1 till 360 gram.
Saknar ni verktyg? Vi ordnar det!

Mer om formsprutning

 

tid

Tillgänglighet

Kommunikationen är A och O. Våra strategiska inköpare är konstruktörer vilket gör att vi kan ställa de rätta frågorna. Ska ni ta fram en ny prototyp, kontakta oss!

Kontakta oss

 

ikon-spisvakt

Spisvakt

Sveriges mest sålda spisvakt, Spisec! Samma gedigna produkt, men med ett nytt namn: Prefi. Söker ni en spisvakt?
Vi har precis vad ni letar efter!

Till spisvakterna


Elmia Subcontractor (2018-11-06) - Cabinova Electronics ställer i vanlig ordning ut på Subcontractor den 13-16 november. Är ni en befintlig kund till oss, titta förbi på en kopp kaffe! Är ni inte kund men använder er av elektronik eller plastdetaljer, kom in till oss så berättar vi gärna om vad vi kan erbjuda er!
2018-04-17 FkBo (2018-04-17) - Cabinova ställer som vanligt ut på FkBo som går av stapeln den 18-19 april i Göteborg. Vi ser fram mot att träffa besökare och prata spisvakter.
2017-11-01 Cabinova Electronics ställer ut på Elmia Subcontractor (2017-11-15) - I år ställer vi ut på Elmia Subcontractor den 14-17 november. Ni hittar oss i monter B02:75, välkomna!
Då Cabinova Electronics är inne i en expansiv fas, förstärker vi nu vår inköpsavdelning (2017-09-10) - En av våra viktigaste funktioner är just inköp och vi är oerhört glada över att nu anställa ytterligare en mycket erfaren inköpare. Vi välkomnar Michael Vöks tillbaks till oss efter sju år hos andra företag! Michael har en mycket lång erfarenhet inom elektronikproduktion, både inom inköp, orderhantering och kvalitet. Han kommer att vara en viktig […]
Cabinova Electronics investerar i en ny Pick&Place maskin från Mycronic (2016-12-04) - För att möta ökad efterfrågan från våra kunder så har vi investerat i en Mycronic My200 DX14. Förutom att maskinen dubblar vår kapacitet så är den också ett tecken på vår långsiktighet. Vi fortsätter enligt plan med att hela tiden uppdatera vår maskinpark för att kunna erbjuda kostnadseffektiva produktionslösningar. Maskinen är nu installerad och i drift.
Cabinova Electronics söker personal (2016-06-20) - Är du drivande och gillar att arbeta i grupp? Hos oss får du chansen att utveckla dina kunskaper inom elektronikproduktion. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av allt från att löda komponenter till att montera ihop färdiga produkter. Du måste vara noggrann och kundorienterad då kvalitet och kunden alltid står i centrum. Är du redo för […]
FKBo utbildningsdagar 2016 (2016-04-16) - Cabinova deltog för första gången någonsin på mässan som är en del av FKBo:s utbildningsdagar. Vi hann med många spännande diskussioner runt spisvakter. Vi vill tacka alla mässbesökare för visat intresse!
Ny hemsida (2016-04-09) - Cabinova har fått en ny hemsida.

Bara den som ser helheten förstår hur viktiga detaljerna är.